Equip Zoològic veterinaris Badalona

Zoològic Veterinaris som una empresa creada l’any 1994. Des dels inicis, hem encaminat la nostra activitat a l’atenció veterinària especialitzada i d’alt nivell d’animals domèstics, exòtics, salvatges i de zoològic.

L’equip humà de Zoològic Veterinaris està dirigit i coordinat pel veterinari Jordi Grífols, amb més de 25 anys d’experiència en l’atenció mèdica i sanitària d’animals exòtics i salvatges. La seva formació ha estat completada a centres zoològics i institucions oficials nacionals i estrangeres (centres de recuperació de fauna salvatge, parcs zoològics, col·leccions zoològiques, universitats Americanes i Europees).

Estem orgullosos de poder-vos dir que som un equip compromès, en el qual el membre més recent fa dos anys que està amb nosaltres i la resta, fa més de 10 anys que hi treballem. Coneixem el nostre ofici, els nostres pacients i els nostres clients, i això es nota…!

Un equip d'experts al teu servei

Zoològic Veterinaris ofereix un servei integral que inclou l’assessorament tècnic i legal, així com la pràctica clínica especialitzada amb animals de companyia, espècies exòtiques, salvatges i de zoològic.

Relació de confiança amb els clients

Ens caracteritzem per la ràpida i estreta comunicació amb els nostres clients i per la qualitat dels resultats, dels informes tècnics i de les recomanacions; sempre amb una estricta confidencialitat envers els nostres clients.

Per a tots els animals

Treballem per als propietaris de mascotes i d’animals exòtics, pels responsables de col·leccions zoològiques particulars o públiques, gestors de centres de cria en captivitat i empreses dedicades a la importació, cria o comercialització d’animals exòtics, salvatges i de zoològic.


22
Anys d'experiència veterinària...
15
Experts al teu costat...
463
Espècies diferents d'animals atesos...
26066
Pacients atessos a dia d'avui...
94539
Serveis fets a dia d'avui...


El nostre equip

Ferran Bargalló

Veterinari

És llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 2001. Va fer les pràctiques de la carrera amb nosaltres i en acabar, va treballar 2 anys en un centre especialitzat en urgències veterinàries. Els darrers 15 anys ha estat amb nosaltres com a veterinari d’animals exòtics.
Ha realitzat diverses ponències sobre maneig, medicina i biologia d’animals salvatges i exòtics, així com ha col·laborat fent capítols de llibres especialitzats, i articles en revistes nacionals i internacionals. És membre de diverses associacions veterinàries d’exòtics. Actualment s’està acreditant com a veterinari especialitzat en medicina per a exòtics pel sistema d’acreditacions oficials d’AVEPA.
És afeccionat a l’herpetologia, l’ornitologia i la fotografia.

Montserrat Navarro

Veterinària

És llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona des de l'any 1995. Va estar tres anys treballant a un centre de referència en medicina de petits animals, i està a Zoològic Veterinaris des de 1998, dedicada a la medicina de gossos i gats.
En continua formació, té especial interès per la Dermatologia, la Medicina interna, l’Oncologia i la Geriatria de gossos i gats.
Les arts plàstiques i la pastisseria són dos dels seus hobbies preferits.

Carina Robles

Veterinària i oftalmòloga

És llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 1996 i va cursar un postgrau d’Oftalmologia veterinària a la UAB, una branca de la veterinària per la qual va començar a interessar-se després de realitzar una estada Erasmus a Tolosa (França). Va treballar a diverses clíniques i es va incorporar a Zoològic Veterinaris el 2001.
L’oftalmologia, l’anestèsia, la cirurgia, i la medicina interna de gossos i gats són les seves preferències de treball.
És l’orgullosa propietària d’un gatet que va trobar fa 15 anys de nom “Papitus”. Originària de la Costa Brava, sempre que pot s’hi escapa, per gaudir-ne amb la família.

Jordi Grífols

Veterinari i MSc

És llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 1991. Posseeix un Màster en Medicina i Cirurgia Veterinària, i un Màster en Ciència i Benestar Animal. Empresarialment, va realitzar el programa de Direcció General d’Empreses a EADA.
Va treballar 10 anys per la Generalitat, al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, en l’atenció a la fauna salvatge ferida, especialment en traumatologia d’aus. Va realitzar estades de formació al nostre país (Parc Zoològic de Barcelona, Loro Parque de Canàries), a França (Facultat de Veterinària de Lió), Anglaterra (Jersey Wildlife Preservation Trust) i als Estats Units (The Raptor Center at the University of Minnesota). Fundador de Zoològic Veterinaris el 1995, des d’on porta a terme la seva activitat professional.
El seu treball els darrers 20 anys s’ha basat en diferents aspectes de la patologia, medicina i cirurgia d’aus, mamífers exòtics, animals salvatges i espècies de zoològic.
Té diversos llibres publicats de medicina d’espècies exòtiques i ha fet nombrosos articles en revistes del sector, i presentacions a congressos i cursos, nacionals i internacionals.
La família comparteix excursions i caminades mirant ocells amb 2 gosses Border Collies, “Pleta” i “Taca” mentre dos lloros del Senegal i una pogona australiana desmunten la casa.

Albert Martínez

Veterinari, MSc, PhD, Dipl ECZM (Herpetology)

És Llicenciat, Master i Doctor en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona. Diplomat en Herpetologia pel Col·legi Europeu de Medicina de Zoos (ECZM) i està acreditat com especialista en animals exòtics per AVEPA des del 2012.
Director del centre de recuperació d’amfibis i rèptils de Catalunya des del 1994 i col·laborador de Zoològic Veterinaris des dels seus inicis; és membre del comitè científic de diversos grups i associacions d’animals exòtics, i responsable veterinari en diversos projectes de gestió de fauna herpetològica (projecte de conservació dels llangardaixos gegants de les Canàries, projecte d’introducció de tortugues gegants a l’illa Rodrigues a Maurici, i del projecte d'erradicació de tortugues invasores a Catalunya).
El seu treball de divulgació sobre rèptils l'ha portat a realitzar conferències per tot Espanya, Europa i Centre i Sud-amèrica; té publicats més de 350 articles científics, tècnics o divulgatius i més de 10 llibres especialitzats, tots ells en rèptils i amfibis.
Gran afeccionat a l’ornitologia, paleontologia i herpetologia, quan té temps lliure el dedica fent sortides naturalistes i observació de fauna sigui en solitari o, com més li agrada, en companyia de les seves filles i la seva parella.

Lluis Magen

Veterinari i MSc

És llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 2012. Posseeix un Màster en Ecologia Terrestre i Gestió de la Biodiversitat en l'especialitat de gestió de fauna, per la mateixa universitat.
Va fer les pràctiques de la carrera amb nosaltres i en acabar, va realitzar una estança a Ars Veterinària (hospital de referència de petits animals) i al servei veterinari del Parc zoològic de Barcelona. Col·labora amb nosaltres des de 2014, així com amb el Servei d'Ecopatologia de Fauna Salvatge (SEFaS) de la UAB.
Membre actiu de diversos grups de treball de fauna exòtica i salvatge, ha realitzat diverses publicacions a revistes, congressos nacionals i internacionals. El seu exercici professional actualment es centra en la medicina de petits animals i exòtics amb un interès especial en la medicina y cirurgia d'aus i rèptils.
Afeccionat a l'aquariofília i a l'ornitologia, d'entre les diverses mascotes que l'acompanyen destaquem el seu Amazona “Palmira”, el seu Lloro gris “Yako” i l'inseparable “Eko”, un Rottweiler de 60 Kg que és tot tendresa.

Víctor Trilla

Veterinari, MSc i DEA

És llicenciat en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 1989. Va cursar el doctorat en Cirurgia i Traumatolgia Humana i poseeix el Diploma d’Estudis Avançats per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Es va formar en fixació interna bàsica i avançada a Suïssa, en fixació externa a França i en neuurologia i neurocirurgia a França. Va treballar com a traumatòleg durant 25 anys a l’Hospital Veterinari del Maresme, i és especialista en patologies de creixement del colze i genoll, i en fractures de radi i cúbit en races “toy”.
Actualment treballa desenvolupant el servei extern de traumatologia i ortopèdia per a veterinaris, i gestionant la seva pròpia empresa (Implantvet S.L. ) de material per a la fixació externa.
Forma part de l’Institut Veterinari d’Ortopèdia i Traumatologia, i imparteix cursos de traumatologia, ortopèdia i neurologia a la Universitat Cardenal Herrera de Valencia, a la Facultat de Veterinària de Murcia i a la Facultat de Veterinària de Córdoba.
Casat i pare de dues nenes. Comparteix amb la seva família la bona cuina i els passeigs amb bicicleta.

Montserrat Nolis

Biòloga

L’any 1970 es va llicenciar en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona. Ha treballat en Anàlisis Clíniques especialitzades en Bioquímica, Hematologia i Coagulació, i ha fet pràctiques en Banc de Sang. Entre d’altres cursos té formació acadèmica en Microbiologia Clínica, Electroforesis i Microbiologia del Aliments. Va fer pràctiques d'investigació en Farmacologia.
Treballa a Zoològic Veterinaris des de 1998 on és la responsable de Laboratori. Entre d’altres coses li agrada cuinar, tocar el piano, fer esport i passejar per la platja.

Estefania Garcia

Atenció al client

Acabats els estudis va treballar 2 anys al sector serveis, i es va passar al món dels animals el 2007, en entrar a Zoològic Veterinaris, on s’ha fet la responsable de l’àrea de recepció i d’atenció al client.
Sempre que pot continua formant-se per atendre millor les vostres necessitats i gestionar la nostra complicada agenda…
Apassionada amant dels animals, el seu major hobby és gaudir de la seva família i de les seves gosses “Melva” i “Tuna”, així com d’en “Pompo” el seu gat.

Isabel González

Auxiliar Tècnic Veterinari i administració

L’any 1998, acabats els estudis, va començar a treballar a una clínica veterinària a Barcelona on hi va estar 4 anys, aprenent i formant-se en l’atenció a gossos i gats, incloent-hi el suport a quiròfan, control d’hospitalitzats, etc.
El 2002 va fer un canvi professional i va començar a Zoològic Veterinaris, ampliant els seus coneixements amb el tractament i maneig d’espècies exòtiques.
Continua sempre que pot amb la formació i ha començat a col·laborar en l’ensenyament d’auxiliars veterinaris, a congressos, cursos i seminaris.
La seva afició és la lectura i el ball. La família conviu amb 2 gats adoptats a la protectora Badagats, en “Max`` i en “Leo``.

Cristian Montero

Auxiliar tècnic veterinari

El 2007 va obtenir la titulació d’Auxiliar Tècnic Veterinari, però el seu interès pel món animal vé des que era petit...
Va iniciar una aventura de 6 anys treballant a la protectora de Granollers, on va descobrir que una tasca tan dura es podia convertir en un objectiu personal molt gratificant que el va ajudar a tenir la sensibilitat i afecte que el món animal necessita...
Des del 2016 forma part de l'equip de Zoològic Veterinaris, on continua treballant directament amb el món animal, i gaudeix d'una formació i aprenentatge en un espai únic.
El que més li agrada és passejar per la muntanya acompanyat de la seva Teckel ``Pipper`` i del “Jack” un altre gos que l’ha “adoptat”.

Simón López

Auxiliar tècnic veterinari

El 2006 va obtenir la titulació d’Auxiliar Tècnic Veterinari, durant la qual va fer una estada de pràctiques amb nosaltres. Després de passar per una clínica d’exòtics de Barcelona, on va desenvolupar tasques d’auxiliar a les visites, control d’hospitalitzats i ajudant de quiròfan, el vam fer tornar el 2008 i des de llavors està amb nosaltres.
S’encarrega especialment dels hospitalitzats i de fer que la zona de prequiròfan i quiròfan rutlli, tot i que sempre està disposat a donar un cop de mà allà on faci falta.
Continua sempre que pot amb la formació, i és molt actiu participant com a professor a cursos i seminaris d’auxiliars veterinaris, especialment en associacions de falconeria, amb les quals ha estat molts anys compromès.
Aficionat al submarinisme, el dibuix artístic i el tatuatge, descobreix noves aficions i reptes contínuament.


Serveis veterinaris complerts

Oferim serveis i atenció veterinària complerta i professional per a tots tipus d'animals domèstics, exòtics, salvatges i de zoològic.

Veure més

Cuidem de tot tipus d'animals

Aus exòtiques, rapinyaires, coloms, primats no humans, fures, conills, petits mamífers exòtics, rèptils, amfibis, peixos, gossos i gats, animals salvatges i de zoològic, centres de cria i de rescat...

Veure més

Estalvia amb els nostres plans de salut

Que et permetran gaudir d'un servei veterinari complert i acurat de la teva mascota.

Veure més

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies