Zoològic Veterinaris • Veterinari d’animals exòtics i de companyia

933 88 53 54 veterinaris@zoologic.cat Carrer de la conquista, 74 · 08912 Badalona

Com portar el teu gos al veterinari

Com portar el teu gos al veterinari

Qui té un gos, ja sap que anar al veterinari no és la seva activitat preferida. Però hi ha formes de fer la visita més agradable i propera, perquè no s’endugui una mala experiència. Us deixem alguns consells per portar el vostre gos al veterinari:

  • Els propietaris que viviu prop de la clínica, us aconsellem que passeu prèviament amb el gos a buscar els “premis” que tenim reservats per a ells. L’animal relacionarà la clínica amb un lloc agradable i no amb una mala experiència. Podem assegurar-vos que qui ho fa, nota la diferència!
  • Portar-los sempre degudament lligats, i si són molt porucs o agressius, millor posar-los un morrió abans de sortir de casa i no quan ja són a la clínica.
  • En cas de gossos molt nerviosos, us recomanem que sol·liciteu que la visita sigui preferentment a primera hora, i que ens aviseu prèviament que és molt nerviós per no passar per la sala d’espera i anar directament a la consulta.
  • Animals agressius o de mal caràcter que poden donar problemes amb altres pacients, millor aviseu prèviament perquè ho tinguem en compte i facilitar-los una experiència el màxim de positiva.
Comparteix-nos: